Camtrapper
http://camtrapper.com/

AIO labeled for wire connections
http://camtrapper.com/viewtopic.php?f=45&t=2800
Page 1 of 1

Author:  bowgod02 [ Mon Jan 31, 2011 5:54 am ]
Post subject:  AIO labeled for wire connections

I've had a few PM's about where to hook up the wires on the board. So here is a drawingandhope this helps ya.

Image

Author:  jjkscf [ Sat Feb 12, 2011 9:35 am ]
Post subject:  Re: AIO labeled for wire connections

Thanks Ron,Tony
So 6 volt eh I may have a 6 volt AA otherwise can you use a 9?
So 6V + and 6V- is all I need to test the board correct
Sorry about all the questions!!!

Author:  tbass [ Sat Feb 12, 2011 9:47 am ]
Post subject:  Re: AIO labeled for wire connections

You can use a 9V for the board......BUT NOT IF USING A SLAVE. If you are using a slave, the slave is powered by the same power source as the board.

Page 1 of 1 All times are
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/