Welcome Anonymous
Fledgling
Fledgling
It is currently Fri Nov 24, 2017 7:59 pm

All times are



Post new topic Reply to topic  [ Array ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 5:02 am 
Offline
Galapagos
Galapagos

Joined: Mon Jul 03, 2017 5:46 am
Posts: 114
Location: Australia
Not a Homebrew build I know.
I had 2 little acorns out for 2 months I pulled them (along with all my other cams) when I got back they had taken hundreds of images and were still going. Yesterday l got them out to set and I noticed the same problem with both. With formatted cards and new batteries I turn them on there's a beep as normal, the acorn flashes on the screen then instead of the menu screen appearing it turns off, as I said both are exactly the same very strange. I have tried everything even put the exact cards they last had back in them but to no avail. Any ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 7:21 am 
Online
Emperor
Emperor
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 7:40 am
Posts: 1347
Jeremi use to sell these Acorn cams so he may be able to help you here. His name here on the forum is "Predator 1"

_________________
To greater appreciate an animal is to walk in its footsteps


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Oct 24, 2017 2:23 am 
Offline
Galapagos
Galapagos

Joined: Mon Jul 03, 2017 5:46 am
Posts: 114
Location: Australia
Thanks I will send him a message.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ Array ] 

All times are


Who is online

Array


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group